30 august 2017
Kommentar 0
Kategori Hundepension
30 august 2017, Kommentar 0

Så er der endelig nyt fra Falkebo Hundepension.

Ja – tiden flyver af sted, og man tænker hele tiden: ”I morgen……… og nu sker der endelig noget, men der har været travlt..

Henover forår og sommer og efterår 2015 er der lavet overdækning på alle hundegårdene, så selvom det er dårligt vejr, kan hundene nu være udendørs uden at blive våde, og de elsker at være udendørs, hvor vi har lavet en liggeplade i hver gård, så hundene ikke får kulde og træk fra bunden. Tagene på overdækningen er gennemsigtige, så der stadig kommer masser af lys ind.

Når hundene bliver luftet i hundehaven, står døren fra den udendørs box , så hunden bestemmer selv, om den vil være inde eller ude, og så kan man virkelig se, hvor glade hundene er for det nye tag. Hvis det er dårligt vejr, skynder de sig at gøre, hvad de skal i haven, og så går de tilbage i læ under taget og ligger på pladen og kigger ud.

Vi har skiftet foder fra KROMIX, hvor vi desværre et par gange har modtaget en sending, som ikke var tilfredsstillende. Vi forsøger p.t. med lidt forskellige firmaer, indtil vi finder frem til det, som hundene allerbedst kan lide. Mere om dette vil naturligvis blive oplyst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *